Taloushallintoa ammattitaidolla Nurmijärveltä

Ota yhteyttä

Tilistep Ky Nurmijärveltä tarjoaa kaikki yrityksesi tarvitsemat taloushallinnon palvelut sähköisesti tai perinteisesti paperilla – sinä valitset. Saat meiltä ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. 

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän lomakkeen.

Kattavat palvelut – tarpeidesi mukaan

Tilitoimistomme palvelee kokemuksella ja asiantuntemuksella taloushallinnon kysymyksissä.

Palveluihimme kuuluvat:

  • reaaliaikainen taloushallinto laadukkailla Procountor- ja Fennoa-ohjelmilla

  • paperilla hoidettu taloushallinto

  • kirjanpito ja kirjanpidon raportit

  • talouden seuranta

  • liiketoiminnan tulovero- ja muut veroilmoitukset

  • tilanteen mukaan muut ilmoitukset ja hakemukset

  • tilitoimistopalvelut uudelle yritykselle

Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä, jotta pysyt perillä yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Tilinpäätöksen valmistuttua varaamme aikaa sen perusteelliseen läpikäymiseen yhdessä kanssasi.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä! Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Henkilökohtainen, yrityksesi tunteva palvelu

Toimistomme kilpailuvaltteihin kuuluu se, että tunnemme kaikki asiakkaamme ja tarjoamme heille henkilökohtaista palvelua. Meillä sinua palvelee aina oma tuttu kirjanpitäjä, joka on jo valmiiksi perillä yrityksesi tilanteesta. 

 

Pienenä toimistona kykenemme myös tarjoamaan joustavaa palvelua.  Voit valita sinulle sopivimman yhteydenpitotavan: voimme hoitaa asioita henkilökohtaisissa tapaamisissa, puhelimessa tai vaikka sähköpostitse.

Kysy lisää!

Sähköiset taloushallinnon ohjelmat

Tilitoimistomme käyttää Procountor- ja Fennoa-ohjelmistoja. Halutessasi voit hoitaa kaikki yrityksesi talousasiat sähköisesti. Palvelemme tietenkin myös perinteisesti paperilla. Kiinnostaisiko sinua kuulla lisää sähköiseen taloushallintoon siirtymisestä? Kyse ei ole mistään vaikeasta asiasta – ja sähköinen taloushallinto tuo mukanaan monia etuja.

 

Sähköisen taloushallinnon avulla hoidat yrityksesi talouteen liittyvät, sinulle sovitut tehtävät missä ja milloin vain tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella. Me hoidamme loput. Sähköiseen taloushallintoon voi siirtyä vaikka kesken tilikauden – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.